МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

27 ноември 2020

27 ноември 2020

Шахпаска: Состојбата со детските градинки се уште е стабилна

Филипче: Да не се пијат антибиотици неконтролирано, има доволно лекови за третман на пациенти со Ковид-19

Донација од 13500 тестови доби државава од Кралството Норвешка

Хоти: Нема договор со Белград за посетите на српските официјални лица на Косово

Хрватскиот БДП падна за 10 проценти во третиот квартал од годината

Лукашенко: Заминувам кога ќе донесеме нов устав

Унгарски лекари ќе ја надгледуваат изработката на вакцината Спутник V

Во Франција младите се „главни жртви“ на кризата предизвикана со Ковид-19

Саудиската коалиција изврши воздушен напад врз касарните на Хутите

Амазон ќе потроши 500 милиони долари за празнични бонуси за вработените

 

Back to top button
Close
Close