МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

24 ноември 2020

24 ноември 2020

Маричиќ: Ќе се подигне нивото на заштита на новинарите и медиумските работници

Во болниците од Ковид-19 се лекуваат вкупно 1290 пациенти, слободни кревети има

Кривична пријава за сопственик на угостителски објект кој работел по 23 часот

Се опремува објектот што „Аџибадем Систина“ го отстапи за хоспитализација на пациенти со Ковид-19

Расправа за Предлог-буџетот за 2021, власта и опозицијата со спротивни аргументи

Во Солун 106 лица живеат на улица

Се зголемува бројот на грчки пратеници – лекари кои изразуваат подготвеност да се вклучат во битката со Ковид-19

Чавушоглу: Очекуваме ЕУ да ги сфати своите грешки

Шпанија: На прослави за Божиќ и Нова година до шест лица

ЕИБ планира еден трилион евра зелени инвестиции

 

Back to top button
Close
Close