МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

27 октомври 2020

27 октомври 2020

МОН: Заразени под 1 отсто од учениците и кадарот, протоколите се ефикасни

Барањата за апанажа на функционерите на кои им престанал мандатот на седница на матичната собраниска Комисија

Се отвора нов пункт за КОВИД-тестирање, измените на Законот за заштита од заразни болести пред пратениците

Во Скопје оптимизам – има простор за постигнување решение со Софија, можни се допрецизирања на Договорот за добрососедство

Дополнетиот ребаланс со амандмани во Собранието, дебата неделава, а наредната реализација на мерките

Приштина разгледува нови мерки против Ковид-19, не е исклучено затворање на границите

Луѓето од овие три земји најмногу се збогатиле во 2020 година

Сопругата на ерменскиот премиер посетува воена обука, ќе оди на фронт   

Протести во Италија поради мерките против Ковид-19

САД одобриле продажба на оружје за Тајван во вредност од 2,3 милијарди долари

Доцни замрзнувањето на водата и создавањето мраз на Артикот

Back to top button
Close
Close