МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

25 септември 2020

25 септември 2020

Илиев: Бугарија може да остане сама во спорот со Северна Македонија

 

Припадник на Алфите треба да сведочи во случајот „Монструм”

 

Почна проектот на НУ Музеј „Црковното градителство во Кумановско од периодот меѓу двете свестски војни“

 

Дрвократци нападнале полициски службеници во атар на село Степанци 

 

Отворен фестивалот „Албански театар во Македонија“

 

Бројот на новоинфицирани со Ковид-19 во Русија дневно може да порасне и до 9.000 лица

 

Ким: Многу ми е жал за инцидентот

 

Фејсбук и Твитер избришале уште стотици лажни руски налози 

 

СБ на ОН: САД, Русија и Кина си разменија обвинувања за пандемијата

 

Австралиските спасувачи потврдија дека спасиле 94 китови по масовното насукување

 

Back to top button
Close
Close