МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

17 септември 2020

17 септември 2020

Заев за МИА од Атина: На зима втора меѓувладина седница на Северна Македонија и Грција

Филипче – Бертолини: Со 4 милиони евра од ЕУ се обезбедува опрема во здравството

Амбасадорот Виктор Габер одликуван со „Ѕвезда на Италија“

Работилница за Стратегија за регионален развој 2020 – 2029

Заев за МИА од Атина: Мицотакис сака да дојде во Скопје

Приходите и расходите во буџетот согласно проекциите, четвриот пакет мерки нема да го зголеми долгот

Во Брисел продолжува дијалогот Белград-Приштина

Наставата на италијанските факултети почнува на 21 септември

Научници: Податоците за руската вакцина против Ковид-19 се нецелосни

УНИЦЕФ: Уште 150 милиони деца погодени од сиромаштија поради пандемијата

 

Back to top button
Close
Close