МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

5 август 2020

5 август 2020

Владата ја одржа 79. седница

Холштајн на седница на Владата ги презентираше приоритетите на германското претседателство со ЕУ, на врвот борбата против Ковид-19 и подготовката на преговарачката рамка

На „Рајанер“ му се заканува прекин на летови кон Италија поради непочитување правила против Ковид-19

Дирекција за заштита и спасување: Граѓаните да не се движат покрај реките и речните брегови

Mинистерот Нухиу се сретна со претставници од Амбасадата на САД

До 10 август туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

Донирано свежо овошје за здравствените работници директно вклучени во борба против коронавирусот

Од грчките острови во Белгија пристигнаа 18 деца бегалци без придружба

Во невремето во Подгорица настрадаа и врабчињата

Абуд: Во Бејрут околу 300.000 луѓе останаа без дом

Back to top button
Close
Close