МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

4 август 2020

4 август 2020

Заев: Уверен сум дека ќе формираме стабилна влада со четиригодишен мандат

Сто и седумнаесет од вкупно 120 пратеници присустуваа на конститутивната седница на десеттиот парламентарен состав

Сите опции за влада се отворени, добро ќе одвагаме и ќе ја донесеме одлуката, најави Заев

СЗО: Вирусот најверојатно потекнува од лилјаците

Заев: Почнуваме преговори за стабилна и посветена четиригодишна влада

Казни за десет правни субјекти на охридското крајбрежје

Лажните вести и теориите на заговор за Ковид-19 пред грчкото Обвинителство

Заев: Ќе разговараме за Влада која ќе се грижи за сите граѓани

Моравјецки: Европа преку Северен поток 2 како да вложува во руско оружје

Back to top button
Close
Close