МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

1 јули 2020

1 јули 2020

„Рајанер“ ќе отпушти 3.500 вработени ако не прифатат пониски плати

ФАО обучува преку 350 ветеринари од Балканот за справување со африканската свинска чума

Французите не се убедени во искреноста на Емануел Макрон за заштитата на природната и животна средина

Министерката Шекеринска го посети Кампот за обука на вода на АРМ во Охрид

По оставките и приведувањата се бара оставка од целата владата на Јанез Јанша

Бесплатна помош за стари и изнемоштени лица во општините Кисела Вода, Шуто Оризари и Карпош

Пет жени мелески од Конго ја тужат Белгија за злосторства против човештвото

Игротеките бараат финансиска поддршка и протоколи за почеток со работа

Хуавеј и ЗТЕ официјално прогласени за закана по националната безбедност на САД

МД „Илинден“ бара од владите во Тирана и Скопје отворање на граничниот премин Стеблево-Ласкајца

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close