МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

5 август 2021

5 август 2021

ИПАРД инфо-ден во Кратово

Тркалезна маса за важноста на Рамковниот договор за помалубројните заедници

„ЕУ со ТЕБЕ“ во Југоисточниот плански регион

По 10.000 денари награда за пожарникари и граѓани кои помогнаа во гаснењето на пожарите

МОН ќе финансира научно-истражувачки проекти за развој на лабораториските ресурси

Во првата половина од годината за 54,4 пртоценти  зголемен бројот на туристи во БиХ

Ердоган: Шумските пожари во Турција се најтешките во историјата

Во изминатото деноноќие избувнаа 41 нов пожар во Грција

Европската унија и Новавакс“ договорија набавка на 200 милиони вакицини

Коронавирусот премина на животни, заразени 40 отсто од дивите елени во северниот дел на САД

 

 

Back to top button
Close
Close