МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

4 август 2021

4 август 2021

Владата донесе одлука за основање Јавна установа за управување и заштита на Националниот парк Шар Планина

Без почитување на протоколите со часови се чека за подигнување документи за лична идентификација

Имплементирање проект за снабдување со храна од локални производители

Започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за јули

Издадена нова емисија обврзници за денационализација во износ од осум милиони евра

Бугарскиот премиер Јанев нареди испраќање помош за Република Северна Македонија за справување со пожарите

Макрон најави сто милиони евра и 500.000 вакцини за Либан

Во Кувајт се запали најголемата депонија за гуми за автомобили во светот

СЗО бара 11,5 милијарди долари за борба против делта варијантата

Ла Лига продаде 10% од акциите за 2,7 милијарди евра

Back to top button
Close
Close