МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

28 јули 2021

28 јули 2021

ОБСЕ и ЕУ три години ќе мониторираат случаи на организиран криминал и висока корупција

Ваучерите за домашен туризам ќе бидат поделени следната недела

Преку законски измени до повеќе основи за едностран раскин на договорите за концесија

УПОЗ: Подготвени сме да дадеме сопствен придонес во сузбивањето на корупцијата

Тренерот на Георгиевски се откажа од наградата и побараа средствата да му се доделат на медалистот

Анкета: Речиси 74 отсто од граѓаните на Црна Гора се „за“ членство во ЕУ

Од Српската трговска комора го најавија бизнис форумот во Скопје со 350 компании од регионот

ЕК склучи договор за набавка на лекови против Ковид

„Алијанц“: „Поплавата на векот“ ќе не чини 500 милиони евра

САД и Русија разговараат во Женева за нуклеарната стабилност

Back to top button
Close
Close