МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

23 јули 2021

23 јули 2021

Одбиено барањето на Обвинителство за замена во ефективен притвор за осомничен во предметот „Нелегална набавка на софтвер“

Вучиќ на 28 и 29 јули во Скопје на Економски форум со претставници на над 175 српски фирми

Шаќири: Националната стратегија за ИКТ 2021-2025 е од клучна важност за забрзување на дигиталната трансформација

Потпишани договори за финансиска поддршка за развој на земјоделството во осумте плански региони во земјава 

РКЕ следната недела ќе донесе одлука за цената на парното греење

Кикиљас: Бонус за приватните лекари кои ќе вакцинираат

Германија и Франција сакаат повеќе пари за европски систем за лансирање

Британската Влада секојдневно ќе ги тестира работниците во прехранбената индустрија

Чинголани: Светските сили првпат ја препознаа врската помеѓу климатските промени и сиромаштијата

Тотенхем го продолжи договорот со Сон до 2025 година

Back to top button
Close
Close