МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

22 јули 2021

22 јули 2021

Заев: Европеизацијата на општеството и членството во ЕУ немаат алтернатива, без разлика на разочарувањето

Премиерот Заев на промоција на Комплексот Планет

Министерот Хоџа на јавна расправа за Нацрт – закон за продажба на земјоделско земјиште во државна соспственост

МФ почна со конкректна реализација на заедничките препораки од Економско – финансискиот дијалог со ЕУ поврзан со ПЕР

Шаќири и Грујовски ги потпишаа измените и дополнувањата на Гранскиот колективен договор

„Има таков народ” ги почнува преговорите за нова бугарска Влада

Нуланд: САД ги отфрлаат сите опции кои вклучуваат две држави за Кипар

Украина бара консултации со ЕУ и Германија за „Северен поток 2“

Маас задоволен од „конструктивниот“ компромис околу „Северен тек 2“

Мексико потрошило 300 милиони долари за израелски шпионски софтвер

 

Back to top button
Close
Close