МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

25 јуни 2021

25 јуни 2021

Листите на адвокати по службена должност во полициските станици во Скопје стари по 12 години – МИА (mia.mk)

Шахпаска: УНХЦР е наш поддржувач и партнер во политиките кои обезбедуваат поддршка на ранливите категории на лица – МИА (mia.mk)

Филипче: Работиме на подобрување на системот за здравствена заштита на затворениците – МИА (mia.mk)

Девет нови случаи на Ковид-19 од 3239 тестирања, починале три лица, оздравеле 13 – МИА (mia.mk)

Потпишан Регионален патоказ за борба против корупција и нелегални финансии на земјите од Западен Балкан – МИА (mia.mk)

Пленковиќ очекува влез на Хрватска во еврозоната на почетокот на 2023 година – МИА (mia.mk)

Руте: Кон Орбан беа упатени најжестоките критики што сум ги видел на самитите на ЕУ – МИА (mia.mk)

ГАВИ: Обезбедени 775 милиони долари за вакцини за сиромашните земји – МИА (mia.mk)

„Панасоник“ ги продаде сите акции во „Тесла“ за 3,6 милијарди долари – МИА (mia.mk)

Сити ќе го купи Грилиш за рекордни 100 милиони фунти – МИА (mia.mk)

 

Back to top button
Close
Close