МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

25 јуни 2021 

25 јуни 2021 

Бочварски: Изградбата на коридорите е клучно прашање за поврзување на регионите

Шахпаска:  Намалувањето на времетраењето на договорите на определено време, дел од промените со новиот системски закон за работни односи

 

Формирани две комисии за процена на штетите од невремето во Прилепско, веќе има над 100 барања

 

Битиќи: Максимално сме посветени на создавање на солидарно, правично и општество за сите граѓани

 

Бочварски: Избрани се нови изведувачи за делниците од експресниот пат Градско-Прилеп

 

Нуредини: Ковид кризата отвори можност за опоравување на економијата на „зелен“ одржлив начин

 

 

Back to top button
Close
Close