МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

27 мај 2021

27 мај 2021

Пендаровски и Радев на заедничко чествување на Свети Кирил и Методиј

Бугарските медиуми информираат за потпишувањето на договорот помеѓу МИА и БТА во Рим

Умерен оптимизам за решение на спорот со Бугарија во јуни

Седници на Буџетскиот совет на Собранието и Комисијата за прашања на изборите и именувањата

Награди за 25 жени менаџерки за континуирано успешно менаџирање и справување со ковид-кризата

Ердоган најави нова ера во односите Турција – САД

Евростат: Раст на трговијата со електро и хибридни возила

Прв телефонски разговор на шефовите на тимовите за трговски преговори меѓу САД и Кина

ИАТА: Дури во 2023 година бројот на патници ќе биде на нивото како пред пандемијата

Амазон го купува холивудското студио МГМ

 

 

Back to top button
Close
Close