МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

18 мај 2021/14.30 

18 мај 2021/14.30 

Промовирана платформата savetravels.gov.mk за имплементација на „Знак за безбеден туризам“

Бектеши: Неделава ќе биде објавен огласот за ваучерите за домашен туризам

Нордвинд го одложува почетокот на летовите Москва-Скопје

 

Бочварски: Бараме предлози како да го подобриме законот за дивоградби

 

Асоцијацијата на архитекти на Македонија е против повторно носење на Законот за легализација на дивоградби

 

Следниот месец предлог за анекс на договорот за продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид

 

Данска ги укинува скоро сите ограничувања, само ноќните клубови сè уште се затворени

 

Германскиот Уставен суд ја отфрли жалбата на програмите за поттик на ЕЦБ

ИЕА: Нулта стапка на емисии на штетни гасови бара радикални промени

Бајден најави од 15 јули почеток на исплатата на детски додаток за 39 милиони семејства

 

 

Back to top button
Close
Close