7 мај 2021

На 11 мај продолжува судењето за „Двојник“

Во Грција од 14 мај со негативен ПЦР тест или со потврда за вакцинација

Францускиот амбасадор Сирил Бомгартнер во работна посета на АВМУ

Октомври е оптимален период за имунизација на 70 отсто од граѓаните, вели премиерот

Новата фабрика на ЛЕАР во ТИРЗ Тетово ќе отвори до 1500 нови работни места

Шахпаска: Во новиот закон за работни односи ќе биде вклучена и формализација на неформалната работа

Барањето за национална ТВ фреквениција како изборен услов – камен на сопнување и за власта и за опозицијата

Австрија очекува две третини од граѓаните да ја примат вакцината

ЕМА го разгледува лекот сотровимаб како терапија против Ковид-19

Вакцинираните во Германија од недела ќе бидат ослободени од многу мерки

Back to top button
Close
Close