МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

5 февруари 2020

5 февруари 2020

Си: Контролата на епидемијата на коронавирус е во пресудна фаза

Почнува исплатата на повратот на ДДВ, граѓаните што скенирале ќе добијат 3,871 милиони евра (КРГ)

Интензивна модернизација на земјоделството до 2025 година

Во лавина во Турција загина 21 лице, 15 заробени под снегот

Финансиската поддршка од државата важна за позиционирањето на домашните компании на странските пазари

Исплатени 255 милиони денари субвенции за градинарски култури

ЕК ја објави новата методлогија за преговори

Борбата против корупцијата приоритет за градење здрава демократија

Курти и Османи првите официјални посети ќе ги имаат во Албанија

Макрадули: Се проверуваат сите дозволи, доколку се утврдат неправилности кај битолската фирма никој нема да биде поштеден

Back to top button
Close
Close