МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

30 јануари 2020

30 јануари 2020

Советот на Европа има средства за да се соочи со предизвиците на иднината

СЕ сака да ја зајакне постапката во случај на кршењето на обврските од земјите членки

Парламентарците од 47-те земји членки на СЕ бараат да се гарантира недискриминација на работното место врз основа на религијата

Помпео пристигна во Лондон на средби со британските власти

Шкотска нема да го отстрани знамето на ЕУ од Парламентот по Брегзит

Ворен Бафет се откажа од бизнисот со печатени медиуми

Ратификувани акредитивите на македонската собраниска делегација во ПССЕ

Зошто сè поголем број луѓе повлекуваат пари од швајцарските банки?

Штипската Клиничка болница го решава недостигот од лекари

Кинески работници во Црна Гора под надзор поради коронавирусот

Back to top button
Close
Close