28 мај 2020

Џонсон ќе ги објави мерките за ублажување на мерките

Грчката Влада со 115 милиони евра ќе ги поддржи авиопревозниците

Кривичен суд Скопје донесе пресуди за 723 лица за непочитување на полицискиот час

Спасовски: Постапките и истрагите треба да се одвиваат како што е пропишано во законот

ЕУ и ОБСЕ ги повикаа албанските политички партии да ги завршат изборните реформи

Шекеринска: Ги исполнивме сите ветувања кон припадниците на армијата

Спасовски: Ја следиме состојбата со новозаразените, секој да биде одговорен

Потера по стотици луѓе кои избегале од карантин во Зимбабве и Малави

Полска помош за нашата земја како поддршка во борбата против Ковид-19.

Back to top button
Close
Close