МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

3 март 2021

3 март 2021

Апел од Азески до Заев и Михалос: Да се обезбеди непречено одвивање на товарниот сообраќај и транспорт кон Солунското пристаниште

Влада: Најновиот извештај на „Фридом Хаус“ констатира напредок со позитивни оценки за реформите 

Симески: Никој не може да добие формулар како се изјаснил на пописот

Бочварски и Сугарески на средба за подобра функционалност на граничните премини

АМС и НМСМ најавија соработка за унапредување на статусот и положбата на младите

Курти од Тирана: Албанските граѓани имаат потреба од промени

Алтернатива за Германија означена како потенцијално екстремистичка партија

Извештај на Фридом хаус: Пад на Србија за две места, во споредба со минатата година

Европската Комисија бара буџетска флексибилност и во 2022 за ЕУ

Британски таблоид треба да ѝ плати на Меган Маркл 450.000 фунти за судски трошоци

Back to top button
Close
Close