МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

12 март 2020

12 март 2020

Тимоние: Желбата на Франција е овие избори да бидат што поуспешни и демократски

ССК: За производните компании да има посебни кредити

Чулев: Мерката за еден родител да е слободен важи и во МВР, ако двајцата се вработените во полицијата

ЕФСА: Не постојат научни докази дека храната е извор или преносител на вирусот корона

Лондон ја критикуваше одлуката на Трамп да забрани доаѓање на Европејците во САД

Пенс: Во САД се очекуваат над илјада инфицирани лица со Ковид-19

Судот доследно ги почитува препораките за превенција од ширење на коронавирусот

Курц: Следната недела се очекува 10.000 лица да бидат заразени со новиот коронавирус во Австрија

ДУИ со 49 отсто кандидати жени за пратеници

Ангеловска: Буџетот на здравство е навистина добро скроен и може да издржи дополнителни потреби

 

Back to top button
Close
Close