МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

24 февруари 2021

24 февруари 2021

Седници на две собраниски комисии

Промоција на извештај од мониторинг на седум институции за правата на потрошувачите

Претставување на новиот Гео портал на НИПП

Бочварски и Реџепи на увид во изградба на магистралниот гасовод Скопје – Тетово – Гостивар

ФИТР ќе ја презентира новата Програма за корпоративна иновативност

Хрватска за седум години остана без 200.000 жители

„Протече“ планот за намалување на рестриктивните мерки во Германија

СБ привремено ќе го прекине финансирањето на Либан поради вакцинирање преку ред

Неуспешна дипломатска иницијатива на Индонезија за Мјанмар

Бајден и Трудо заеднички ќе се спротивстават на влијанието на Кина

 

Back to top button
Close
Close