МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

5 февруари 2021

5 февруари 2021

Одржана работилница „Како да се избегнат замките на пропагандата? – известување за геополитички теми засновано на факти“

Преку проектот „GREENOVET“ ќе се формираат центри за извонредност за стручно образование

Армијата после 11 години промовира 65 подофицери од 120-те предвидени за оваа година

Симовски: Пописот е во интерес исклучиво на граѓаните, комбинираниот метод ќе даде високо ниво на квалитет на податоците

Заев: Доцниме со реформите во образованието, но нема ни да избрзуваме

Србија и Русија очекуват почеток на заедничко производство на вакцини

Три години затвор за поранешниот началник на ГШ на СРЈ Момчило Перишиќ

Вакцината на АстраЗенека во Грција ќе ја примаат лица до 64-годишна возраст

Секој петти жител на Белгија има антитела на Ковид-19

Вилер: Здравствената состојба во Германија не е под контрола

Back to top button
Close
Close