МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

5 февруари 2021

5 февруари 2021

Армијата ќе промовира 65 подофицери од вкупно 120 планирани за годинава

Седница на собраниската Комисија за финансирање и буџет

Сметководителите ќе го кажат ставот за одбивањето на барањето за завршните сметки

Заводот за статистика ќе објави детали за пописот

Преку КОВАКС за Северна Македонија 103.200 вакцини против Ковид-19, испораката кон крајот на февруари

Неколку лица повредени по експлозија на гас во зграда во Германија

Данска гради прв енергетски остров

Во Русија се разгледува закон кој на полицијата и овозможува пристап до геолокацијата на граѓаните

ОН потврдуваат во извештај за апсење на лидерот на Ал Каеда за Арапскиот полуостров

Наскоро разговори меѓу претставниците за климата на САД и Кина

Back to top button
Close
Close