МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

4 февруари 2021

4 февруари 2021

Преку Ковакс за Северна Македонија 103.200 вакцини против Ковид-19

Царовска во посета на Велес и Кавадарци

Бочварски на увид на изградба на станбена зграда за ранливи категории граѓани во Гевгелија

Италијанскиот амбасадор Силвестри во посета на Парламентот

Власта вели дека може да се размислува за попис во мај или јуни, опозицијата бара да се одложи за догодина

Во Србија вакцинирани над пола милион лица

Во Истра уапсени 27 луѓе за кои постои сомнеж дека лажирале сообраќајни несреќи

Молдавија го прекина внатрешниот железнички сообраќај

Борел од денеска во посета на Москва

Фејсбук блокиран во Мјанмар поради повици за граѓанска непослушност

Back to top button
Close
Close