МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

2 февруари 2021

2 февруари 2021

Кривичниот суд во 2020 година го надминал приливот на предмети и го намалил заостатокот на нерешени предмети

Влада: Податоците од пописот се основа за креирање на идниот развој

Државната АПРЗ со седиште во Битола доби сертификат ISO 9001

Спасовски учествуваше на Петтиот состанок на Управниот одбор на Иницијативата за интегрирано управување со внатрешната безбедност – ИИСГ (ДПЛ)

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивите на новоименуваната амбасадорка на Романија

Судот од Стразбур ја осуди Бугарија за неефикасна истрага за наводите за сексуално злоупотреба деца сместени во институција

Разрешен одговорен во грчка болница поради непридржување до листите за вакцинација

Шефот на БиоНТек демантира дека се доцни со производството на вакцини

Фајзер годинава очекува 15 милијарди долари од продажбата на вакцината против Ковид-19

Првите резултати за присуството на варијантите на Ковид-19 во парискиот регион не се добри

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close