МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

26 јануари 2021

26 јануари 2021

Владата ја усвои Програмата за економски реформи 2021-2023

Комисијата за земјоделство ги усвои предлог-законите од дневниот ред, во тек расправата по Информацијата за тутунот

ДИЖС: Наместо мазут, како алтернатива на гасот БЕГ да користи еколошки енергенси

Туристичките агенции бараат да продолжи финансиската поддршка за плати и да се зголемат капацитетите во автобусите

Василев: Идентичен е износот наведен од вештакот и обвинителниот акт за системот „Најс“

Средба на Пендаровски со новиот директор на „Конрад Аденауер“

Потпишано Писмо за спогодба со УНОДЦ за воспоставување на национална аеродромска меѓуагенциска група

Конте му ја предаде оставката на претседателот на Италија

Киријакидес: За извоз на вакцините произведени во ЕУ ќе бидат потребни дозволи

Експлозија во Ријад

Back to top button
Close
Close