МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

21 јануари 2021

21 јануари 2021

Шахпаска: Со петтиот пакет мерки ќе бидат опфатени и лицата со попреченост

Царовска: Ќе се посветиме на интензивна обука на наставниците, ниеден нема да остане без работа

Средба на министерот Спасовски со директорот на МАРРИ, Сашко Коцев

Собранието го донесе Законот за попис на населението, домаќинствата и становите во 2021 година (ДПЛ)

Занаетчиите бараат да бидат опфатени во петтиот пакет мерки

Во прелиминарните контакти со Турција, Грција ќе разговара само за Ексклузивната економска зона и континенталниот гребен

ХРВ бара итно решавање на мигрантската криза во БиХ

Белгија бележи рекордно низок број на фирми во стечај во 2020 година

Силен земјотрес регистриран во близина на Филипини

Коронавирусот одзеде повеќе животи во САД отколку Втората светска војна

 

Back to top button
Close
Close