МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

15 јануари 2021

15 јануари 2021

Оперативниот план за вработување за 2021 во износ од над два милијарди денари

Анализа: Најголемите 30 државни претпријатија од 2015 до 2019 година оствраиле приход од 45 милијарди денари

Законот за задолжително пензионирање блокиран од опозицијата со 400 – 500 амандмани

Предлог измените на Законот за минерални суровини ќе бидат усвоени во Собранието во редовна постапка

АД ЕСМ: Врнежите ја отежнаа работата во рудниците во РЕК Битола, но снабдувањето со струја е стабилно

Заев: Со наше учество во гасоводот Александрополис се демонополизира снабдувањето со гас

Црна Гора интензивно преговара за купување вакцини против Ковид-19

ФХИ: Фајзер привремно ќе го намали бројот на вакцини за Европа

Берлускони излезе од болница: Добро сум

Белгија воведува построги мерки поради Ковид-19

 

Back to top button
Close
Close