МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

8 јануари 2021

8 јануари 2021

Странските компании во земјава очекуваат опоравување од кризата во 2021 година

Димитров за МИА: Европската Унија не може да си дозволи луксуз и оваа 2021 година да помине со неуспех во проширувањето

Графички регистар за улици и куќни броеви како вовед во современ адресен регистар

Силва: Евроинтеграцијата на Скопје и Тирана е меѓу приоритетите на португалското претседателство

Се намалува бројот на активни случаи на Ковид-19 во државава

Турција ќе го лансира својот прв комуникациски сателит 

Трамп повика на смирување на ситуацијата

САД: Волш нов министер за труд, Рејмондо задолжена за трговија

Боинг ќе исплати 2,5 милијарди долари поради заговор околу авионот 737 Макс

Природните катастрофи во 2020 година предизвикаа штета од 210 милијарди долари

 

Back to top button
Close
Close