МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

30 декември 2020

30 декември 2020

Од март в година повторно плаќање сметки преку националната Пошта

Исплатени 11,5 милиони евра државна помош на 141 компанија

Продолжен годишниот студентски билет за јавен градски превоз

Заев: Не мислам дека е грешка потпишувањето на Договорот со Бугарија

Заев: Државата е финансиски ликвидна, наплатата на основните даноци е поголема

Зголемена финансиската поддршка за подмерката за ориз без сертифициран семенски материјал

Доживотна казна за уште 92 лица во Турција поради обидот за државен удар

Десет лица повредени, 26 исчезнати во свлечиште во Норвешка

Најмалку 10 лица загинаа во експлозии на аеродром во Јемен

Кинески компании бараат извозниците да ги дезинфицираат пратките со месо

Back to top button
Close
Close