МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

28 декември 2020

28 декември 2020

Петровска: ДИЖС ќе го затвори „Пејпар мил“ ако продолжи да го загадува воздухот во Кочани

Шилегов: Во 2021 година почнуваме со Смарт сити, БРТ системот, нов мост на Љубљанска, а завршуваме со мостот на АСНОМ

Предлогот да се одложи либерализацијата на поштенскиот пазар помина на Комисијата за транспорт

Стопанска комора: Приватниот сектор да не се става во политички контекст без аргументи

Вакцинацијата против Ковид-19 во земјите од Западен Балкан во првиот квартал од 2021 година

Пецас: Нема олабавување на рестриктивните мерки за Нова година и Водици

ЕУ одобри 70 милиони евра за вакцини наменети за Западен Балкан (ДПЛ)

Земјите-членки на ЕУ едногласно го одобрија трговскиот договор за Брегзит

Јувентус не сака да му плати на Наполи 15 милиони евра за Милик

Back to top button
Close
Close