МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

3 декември 2020

3 декември 2020

Конференција „Патот кон единствениот европски пазар“

Османи и Галовеј ќе потпишат Спогодба за партнерство, трговија и соработка

Онлајн работилница за предизвиците со кои се соочуваат новинарите за време на ковид кризата

Дводневна онлајн тркалезна маса „Трансформирање на општеството: Заедница за сите“

Заев: Конвенцијата на ОН за правата на лицата со попреченост се имплементира со силно темпо, продолжуваме според принципот „ништо за нив – без нив“    

Нови рестриктивни мерки во Србија, угостителите повторно на удар

Дендиас и Захариева разговарале за ЕУ перспективата на Западен Балкан

Германија ги продолжи ограничувањата поради пандемијата до 10 јануари

Намибија објави продажба на 170 заштитени диви слонови

Границите на Австралија остануваат затворени

 

 

Back to top button
Close
Close