МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

27 октомври 2020

27 октомври 2020

Барањата за апанажа на функционерите на кои им престанал мандатот на седница на матичната собраниска Комисија

Се отвора нов пункт за КОВИД-тестирање, измените на Законот за заштита од заразни болести пред пратениците

Во Скопје оптимизам – има простор за постигнување решение со Софија, можни се допрецизирања на Договорот за добрососедство

Дополнетиот ребаланс со амандмани во Собранието, дебата неделава, а наредната реализација на мерките

Приштина разгледува нови мерки против Ковид-19, не е исклучено затворање на границите

Продолжуваат протестите во Полска поради законот за абортус

Сопругата на ерменскиот премиер посетува воена обука, ќе оди на фронт   

Протести во Италија поради мерките против Ковид-19

САД одобриле продажба на оружје за Тајван во вредност од 2,3 милијарди долари

Доцни замрзнувањето на водата и создавањето мраз на Артикот

Back to top button
Close
Close