МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

26 октомври 2020

26 октомври 2020

Ребалансот на Буџетот чека на усвојување во Собранието

Стопанската комора на Македонија ќе одржи онлајн прес-конференција за еврокодовите

Седници на четири собраниски комисии

Бесими: Подобрување на системот за управување со финансиите, еден од приоритетите во рамки на соработката со СБ

Нема потреба од нов договор со Бугарија, смета Заев

Лавров во посета на Грција, БиХ и Србија

Зголемување на платите во јавниот сектор во Германија

Девет дена пред изборите во САД веќе гласале 59 милиони граѓани

Бајден на реклами потрошил најмногу за рекламирање од кој било друг претседателски кандидат во историјата на САД

ОН: Создадени услови за влегување во сила на Договорот за вооружување

 

Back to top button
Close
Close