МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

21 октомври 2020

21 октомври 2020

Паолучи: Одговорот на кризата на властите навремено и се уште потребен, мерките насочени кон ранливите

Промовирана иновација на нов вид заштитна маска за заштита од Ковид-19, која е безбедна сто проценти

Владата со апел до опозицијата поскоро да се донесат измените на Законот за заштита од заразни болести

Холштајн: Неодржување на првата меѓувладина конференција со Северна Македонија ќе биде неуспех за германското претседателство со ЕУ

Димитров: Нашата суштинска цел е да го искористиме пристапниот процес за европскиот начин на живот, просперитет, правила и принципи, да ги донесеме дома

Неправилностите од финансиски извештаи на партиите антикорупционерите ќе ги достават до државната ревизија

Младите сакаат да се иселат, не се спроведува националната стратегија за спречување на одливот на мозоци

Бектеши: Законското решение и повиците подготвени, се чека законската основа, поддршката до стопанството од четвртиот сет навреме ќе стигне

Белгија нема веќе да ги тестира асимптоматските случаи

Реакции на српската опозиција по највата на Вучиќ за предвремени парламентарни избори и влада со ограничен рок

 

Back to top button
Close
Close