МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

14:30/1 октомври 2020

14:30/1 октомври 2020

Влез во Словенија за македонски државјани со негативен ПЦР тест не постар од 48 часа

Ситуацијата е сериозна, добро е што финансискиот сектор е стабилен, смета Бесими

Ангеловска-Бежоска: Монетарните мерки придонесуваат за солиден раст на кредитната поддршка

Бектеши-Чаба: Министерството за економија останува отворено за зајакнување на плодната соработка со Канада

Повеќе дозволи и намалување на финансиските трошоци за транспортерите

Вучиќ на средба со делегација на Светска банка и за „мини Шенген“

Италија размислува за продолжување на вонредната состојба до јануари

СНБ потроши рекордни 90 милијарди франци за слабеење на домашната валута

САД и продаваат на Швајцарија 80 авиони-ловци за 14 милијарди долари

Евростат: Стапката на невработеност во еврозоната во август 8,1 отсто

Back to top button
Close
Close