МИА Бизнис 5+5

МИА Бизнис 5+5

25 септември 2020 

25 септември 2020 

Во јули 92,4 отсто од потрошената струја од домашни извори

Заев: Вршиме прва реконструкција на патот Бутел-Љуботен по 28 години

Јаневски: Корона кризата ги извади на површина слабостите во домашниот туризам

Се затвора дебатата за четвртиот пакет мерки, ќе биде објавен в недела

Прометот кај услугите во вториот кварал со пад од 34,8 отсто, кај туристичките агенции и туроператори од 99 отсто

Глоба од 50.000 евра за САСА, 15.000 евра за одговорното лице и спроведување мерки по истекот на јаловиштето

Груби-Нигард: Слободната економска зона во Тетово атрактивна за норвешки компании

ССМ го потсетува раководството на Баргала дека денеска е последен ден за исплата на плата и заостанатиот дел од плата

Back to top button
Close
Close