МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

17 септември 2020

17 септември 2020

Груби: Вработувањата на припадници од другите етнички заедници е од полза за приватните компании

Повик за млади претприемачи за развој на зелени и социјални бизнис идеи

Бислимоски: Помош за заштита од енергетска сиромаштија само за социјалните случаи и погодените од ковид кризата, оние што немаат проблем со плаќање не треба да добијат поволности

Милевски: Создаваме основа за проекти за регионален развој поддржани од фондовите на ЕУ

Заев се сретна со шведската амбасадорка Бенгтсон

За субвенции за инвертери 2.500 апликации, исплата од наредната недела

Германски полицајци привремено отстранети од работа поради ултрадесничарска пропаганда

Разбиена албанска криминална мрежа

Белоруската опозиција подготвува листа на лица кои ја злоупотребиле моќта

СЗО повикува за подобра заштита на здравствените работници во време на падемијата

 

Back to top button
Close
Close