МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

21 август 2020

21 август 2020

Јармиш: Болницата во Омск не го дозволува транспорот на Навлани во подобра установа

Финалето на Баерн-ПСЖ е добра вест за неколку екипи

Обрадор побара поранешните претседатели на Мексико да ги вратат парите од корупција

Украински свештеник со велосипед тргнал на аџилак во Ерусалим, но короната го „зароби“ во Струмица

Хајди Клум бара да ги однесе децата во Германија

Бенон се изјасни за невин и излезе на слобода со кауција од пет милиони долари

О’Брајан: САД се многу загрижени за состојбата на Навални

Русија побара седница на СБ на Он за Иран

Писонеро: Изградбата на оградата меѓу Србија и С.Македонија не е дел од договор со ЕУ

Бугарија би можела да изгуби милиони европски пари

 

 

Back to top button
Close
Close