0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritAnalizëKorrespondentë BotëMakedonija.SlajderMIA InvestigonMKD-ALShoqëri

MIA analizon: Rregulla, protokolle, kushte dhe masa për udhëtim dhe qëndrim në Greqi

- Sezoni turistik në Greqi prej dje filloi zyrtarisht,  ndërsa pas një pauze 14-mujore, lejohet hyrja edhe për shtetasit e Maqedonisë së Veriut, por rampa është ngritur vetëm në vendkalimin kufitar Evzoni (Bogorodicë), ndërsa udhëtimi është krejtësisht ndryshe nga ajo që ishim mësuar para pandemisë.

Back to top button
Close
Close