BiznesBiznis.SlajderEkonomi

MF dhe ASHAM lidhën memorandum për bashkëpunim në nxitjen e rritjes ekonomike

Ministria e Financave dhe Akademia e shkencave dhe arteve të Maqedonisë (ASHAM) lidhën Memorandum për bashkëpunim me qëllim të avancimit të sistemit të financave publike dhe zbatimit të aktiviteteve të dedikuara në nxitjen e rritjes dhe zhvillimit ekonomik. Memorandumi u nënshkrua nga ministri i Financave Fatmir Besimi dhe kryetari i ASHAM-it, Lupço Kocarev.

Back to top button
Close
Close