BallkanBallkan.Portal

Meta: Shqipëria është vendi i parë në Evropë me numrin e të vdekurve nga Kovid-19

Presidenti shqiptar Ilir Meta sot deklaroi se vendi është i pari në Evropë sipas numrit të rasteve të vdekjes nga koronavirusi dhe se masat qeveritare për parandalim të përhapjes së virusit nuk patën sukses .

Back to top button
Close
Close