BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Meta kërkon që Qeveria urgjent t’i rimbursojë mjetet e qytetarëve që u mjekuan në kushte shtëpie dhe një strategji të re anti-kovid

Presidenti shqiptar, Ilir Meta kërkoi nga Qeveria t'ua rimbursojë mjetet të cilat qytetarët i kanë shpenzuar gjatë mjekimit nga Kovid-19 në kushte shtëpie dhe të sigurojë barna falas.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close