BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Meta e përshëndeti rezolutën e PE-së për Shqipërinë dhe porositi se më 25 prill, shqiptarët me çdo kusht do të mbrojnë votën e tyre të lirë

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta e përshëndeti miratimin e projekt-rezolutës për Shqipërinë nga Komisioni i Politikës së Jashtme të Parlamentit Evropian.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close