0_Maqedoni.PortalShoqëri

Mësimdhënësit nga klasa e parë deri në të tretën vaksinohen në Arenën A1

Filloi vaksinimi i kuadrit mësimor në arsimin fillor nga klasa e parë deri në të tretën, si pjesë e vaksinimit masiv në Arenën A1 - salla "Boris Trajkovski", njoftuan nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Back to top button
Close
Close