0_Maqedoni.PortalLajme nga komunat

Mësim pa telefona celularë në shkollat në Aerodrom

Shkolla fillore "Aleksandar  Makedonski" në bashkëpunim me Këshillin prindëror mori vendim për ndalimin e përdorimit të telefonave celularë gjatë kohës së mësimit.

Shkup, 21 shkurt 2020 (MIA) – Shkolla fillore “Aleksandar  Makedonski” në bashkëpunim me Këshillin prindëror mori vendim për ndalimin e përdorimit të telefonave celularë gjatë kohës së mësimit.

“Për këtë qëllim, shkolla është furnizuar me dollapë, ku do të vendosen telefonat dhe nxënësit do të mund me më shumë kujdes të ndjekin mesimin. Mësimi pa telefona celularë do të mundësojë të ngritët niveli i procesit arsimor. I nxisim edhe shkollat tjera të komunës të aplikojnë këtë praktikë”, kumtojnë nga Komuna Aerodrom. bs/

Back to top button
Close
Close