0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Мерките никогаш не биле политички мотивирани, врвен приоритет е јавното здравје, вели Филипче

Никогаш досега од лани кога започнавме со менаџирање на кризата, никогаш мерките не биле политички мотивирани и секогаш сме се воделе од заштита на јавното здравје, како наш врвен приоритет.

Back to top button
Close
Close